Contact Info / Websites

Recent Movie Reviews


Dread Dread

Rated 5 / 5 stars

Lalalaa

Najs Lasse, d må jeg gi' dig, jeg kan da godt mærke at der er god grund til at jeg har stoppet min flash kariere, kan da aldrig hamle op med sådan noget. Huhu, jeg elsker din klippeteknik, og lyden var rigtig godt udvalgt. Lav noget mere ! - din største fan ;p


People find this review helpful!

Spoilsbury Toast Boy -2 Spoilsbury Toast Boy -2

Rated 5 / 5 stars

Fantastic

Best Firth flash yet ,.Ulbölle Ulbölle

Rated 5 / 5 stars

...

I love it ! Elsker når der kommer gode danske flash-mesterværker herind på siden ! Det var fedt du har valgt musikken fra Edward Schissorhands ! Så at der stod "Fyn Bus" på en af busserne, ligger Ulbølle virkelig på Fyn ? Fik os' selv en flash-film ind på NewGrounds i sidste måned, rigtig fedt at der findes sådan en dytig dansk flash-kunster som dig, har os' set din nye "Human" den styrede altså os' for hårdt !


FoXcatO responds:

Tusind tak:) Jeg er glad for at høre at du kan lide det jeg laver. Ja den er god nok... Ulbølle liger på Fyn. Ideen til filmen kom da Christoffer(Nashua) og jeg gik i skole i Svendborg og hver dag måtte køre i en time med bus. På halvvejen drejede bussen altid indenom Ulbølle, og vi synes det var så forfærdeligt at skulle igennem den lille by 2 gange om dagen, 5 gange om ugen, og til sidst fik vi ideen til en historie om hvad der i virkeligheden foregik i Ulbølle.
PS. Glad for at du også kunne ynde Human:D